14 Nisan 2014 Pazartesi

ZİNA VE İÇKİ ÖNLEMEK İÇİN DUA

MAİDE SURESİ 1. AYET-سورة المائدة بِسْمِ اللَّـهِ الرَّ‌حْمَـٰنِ الرَّ‌حِيمِ يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا أَوْفُوا بِالْعُقُودِ ۚ أُحِلَّتْ لَكُمْ بَهِيمَةُ الْأَنْعَامِ إِلَّا مَا يُتْلَىٰ عَلَيْكُمْ غَيْرَ‌ مُحِلِّي الصَّيْدِ وَأَنْتُمْ حُرُ‌مٌ ۗ إِنَّ اللَّـهَ يَحْكُمُ مَا يُرِ‌يدُ ﴿١﴾ Ey iman edenler! Akitleri(n gereğini) yerine getiriniz. İhramlı iken avlanmayı helal saymamak üzere (aşağıda) size okunacaklar dışında kalan hayvanlar, sizin için helal kılındı. Allah dilediğine hükmeder. BU AYETİ KERİME ZİNA EDEN KADIN VEYA ERKEĞİN ELBİSESİNDEN BİR PARÇASI ÜZERİNE 70 DEFA OKUNACAK. VE SONRA ŞU DUA OKUNACAK!:ELLAHÜMME BİHAGGIHEZİHİLEYETİ ÜMHUZZİNAA VEZZEYĞA VEZZELLE MİN GALBİ-*KENDİ İSMİ VE ANNE İSMİNİ OKU*- EV MİN GALBİ *KENDİ İSMİ VE ANNE İSMİNİ OKU*VEZEYYİN ZAHİRAHÜ VE BAA DINEHÜ BİLAHLAG ELHAMİDETİ VE Bİ HÜRMETİ NEBİYYİNEE MUHAMMEDİN ZİLHULUGILAZİM SALLAALALAHÜ ALEYHİ VESSELLEM VE Bİ HÜRMETİ EHLAGI EVLİYAA İKE VE ESFİYAAİKE ECMAİYN FİNNEKE FA'ALÜN LİMA TÜRİYDÜ VE ENTE ERHAMÜRRAA'HIMİYN. MANASI KISACA!: FALANCA KIZIN VEYA KADININ VEYA ERKEĞİN KALBİNDEN YANLIŞ YOLA SAPMALARI SİL,ÖVÜLMEYE LAYIK AHLAK İLE SÜSLE. YÜCE AHLAK SAHİBİ EFENDİMİZ SAV HÜRMETİNE DOSTLAR VE SEÇKİN KULLARI HÜRMETİNE ÇÜNKÜ SEN DİLEDİĞİNİ YAPMAYA KADİRSİN. BU DUA YAPILDIKTAN SONRA!, ÜZERİNE AYET YAZILLI OLDUĞU PARÇA, KİME AİT OLDUĞU BİLİNMEYEN BİR KABRE GÖM. GÖMÜLÜRKEN,DEFİN İŞİ YAPILIRKEN DE ŞU DUA OKUNUR: ELLAHÜMME EMİT Fİ'LEZZİNAA VE HÜBBEHÜ VELEHLAAGA ZZEMİYMETE MİN GALBİ *KADININ KENDİ İSMİ VE ANNE İSMİNİ OKU*-EV ERKEĞİN*KENDİ İSMİ VE ANNE İSMİNİ OKU*-FEİNNEHUBBEZZİNAA VEL AHLAAGAZZEMİYMETE YEZHEBÜ MİN GALBİHİMAA BİAVNİ ELLAHİTAA'LAA' VE LUDFİHİİ. ANLAMI: ELLAHIM!*KENDİ İSMİ VE ANNE İSMİNİ *-(KIZIN)GÖNLÜNDEN ZİNA FİİLİNİVE ZİNA SEVGİSİNİ! ,YERİLECEK ÖLÇÜDE OLAN AHLAKI ÖLDÜRÜP SİL!. *(ERKEĞİN)KENDİ İSMİ VE ANNE İSMİNİ OKU*-GÖNLÜNDENDE SİLİP AT ÖLDÜR.AMİİİN. --------BU TAKTİRDE ZİNAYA KARŞI OLAN İLGİ,KÖTÜ AHLAKA KARŞI OLAN ALAKA KALBİNDEN AYRILIR, ELLAHIN YARDIM VE LÜTFÜYLE O SEVGİ GÖNÜLLEREN SİLİNİR.

6 yorum:

  1. Allah rızası için bana soylermisiniz hangi ayet yazılacak kıyafetin üzerine birde üzerine okuduğumuz parçaya mı yazacagiz

    YanıtlaSil
  2. Allah rızası için bana soylermisiniz hangi ayet yazılacak kıyafetin üzerine birde üzerine okuduğumuz parçaya mı yazacagiz

    YanıtlaSil
  3. mesela içki içen ahmet anne adı ayşe.
    ayşe oğlu ahmet içki den tiksinsin soğusun diye dua edilir.yada ayşe kizi fatma zinadan uzak olsun ıslah olsun gibi dualar edilir. kötü ahlaklı kişinin elbisesine yazilir.yada parçasına .yada giydikleri atlete.

    YanıtlaSil
  4. mesela içki içen ahmet anne adı ayşe.
    ayşe oğlu ahmet içki den tiksinsin soğusun diye dua edilir.yada ayşe kizi fatma zinadan uzak olsun ıslah olsun gibi dualar edilir. kötü ahlaklı kişinin elbisesine yazilir.yada parçasına .yada giydikleri atlete.

    YanıtlaSil
  5. Zina eden erkeg icin nasıl yapımki omur boyu bi daha yapmasın.

    YanıtlaSil
  6. Bir erkeyi zinadan tiksindirmek bi daha yapmaması icin ne yapa bilirim?

    YanıtlaSil